SÄHKÖPYÖRÄ RKS E-BIKES ZF10

995,00 

Tuotetunnus (SKU): ZF10 Osasto:

RKS E-bikes sähköpolkupyörät ovat täällä! Älä anna enää ylämäkien masentaa, osta sähköavusteinen pyörä ja selätä ylämäet ilman hikipisaroita. RKS sähköpyörät on varusteltu laadukkain ominaisuuksin ja varustein. Uudessa RKS ZF10 sähköpyörässä on alumiininen runko, joka tekee etenemisestä kevyttä. Shimanon vaihteet ja rattaat antavat täyden toimintavarmuuden kelillä kuin kelillä. Lisäksi sähköpyörästä löytyy vakiona suuret ja laadukkaat Kendan 28″ renkaat, jotka takaavat pehmeän kulun.

ZF10 sähköpyörä on loistava sähköpyörä niin naisille kuin miehillekin suurien renkaiden sekä säädettävän istuimen ja ohjaustangon korkeuden ansiosta! Lisäksi sähköpyörän ohjaustangon muotoilu takaa erittäin hyvän ja ergonomisen ajoasennon! Vakiona mukana myös kätevä ja hyödyllinen etukori!

Sähköpyörässä on valittavissa 5 eri avustustasoa jokaiseen tilanteeseen sopivaksi! Lisäksi sähköpyörästä löytyy myös 0-avustustaso, jolloin pyörä ei avusta. 0-avustustasoa voi käyttää esimerkiksi tasaisella kuljettaessa, jolloin akkua säästyy ja tulee samalla myös vähän kuntoiltua. Tällöin yhdellä latauksella pääsee kulkemaan huomattavasti pidempiä matkoja.

Akun voi ladata joko pyörässä kiinni tai ottaa sen sisätiloihin ladattavaksi.

Sähköpyörän sähköjärjestelmä:
 Tehokas hiiliharjaton 250w sähkömoottori
 36V 10 Ah Lithiumakku, irroitettava
 Mukana 220V/2A Älylaturi, latausaika 5-6 h
 Digitaalisessa ohjauspaneelissa valittavissa 5 eri avustustasoa
 Kantama yhdellä latauksella noin 45-60 km (mikäli avustus on päällä kokoajan, 0-avustustasoa käyttämällä kantama pitenee)

Sähköpyörän muut tiedot:
 Runko ja ohjaustanko alumiinia
 Pinnavanteet 28”
 Renkaat Kendan 28” 700C
 Tehokkaat levyjarrut edessä ja takana
 7-nopeuksinen Shimanon vaihteisto
 Istuimen korkeus säädettävissä
 Etuvalo ja takavalo
 Heijastimet
 Äänimerkinantolaite
 Sähköpyörän kokonaispaino 26 kg
 Sähköpyörän kantavuus 120kg
 Akulla ja pyörällä 12 kk takuu
 Paketin mitat: 110 x 182 x 28 cm (K x P x L)
 Mukana suomenkielinen käyttöohje

Sähköpyörä toimitetaan paketissa, mutta lähes kokonaan kasattuna. Sähköpyörästä täytyy kiinnittää ohjaustanko, etukori sekä polkimet. Voit myös halutessasi tilata pyörään kasauspalvelun, jolloin sähköpyörä toimitetaan täysin ajovalmiina.

RKS E-Bikes sähköpyörät nyt suoraan varastosta!

RKS E-bikes on alan suurvalmistaja Turkista. Brändin ehdoton vahvuus on pyörissä käytettävät laadukkaat komponentit, pitkäjänteinen tuotetestaus laadun takaamiseksi sekä sähköpyörien ulkonäkö on aina tyylikkäästi muotoiltu. Tuotevalikoimasta löytyy sähköpyörä kaikenikäisille ja -kokoisille käyttäjille. RKS E-bikes on tunnettu nimi koko Euroopassa ja näyttävät sähköpyörät ovat vauhdilla saavuttaneet suosion myös Suomessa.